Като част от инициативите  в месеца на кариерното ориентиране, в ПДТГ

...
Като част от инициативите  в месеца на кариерното ориентиране, в ПДТГ
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ – Свищов

Като част от инициативите  в месеца на кариерното насочване, в ПДТГ „ Димитър Хадживасилев “ – Свищов, се организира „ Ден на отворените порти “.

Гимназията бе посетена от възпитаници от обитаемоте места в община Свищов. Те бяха посрещнати от шефа Лиляна Димитрова по българска традиция с самун и сол. В аулата на Търговската гимназия госпожа Димитрова срещна гостите с историята, традициите и нововъведенията в професионалното образование, както и с специалностите по одобрения държавен план-прием за образователната 2022-2023 година.

Седмокласниците се срещнаха с новия STEM център, където Цветелин Борисов – преподавател професионална подготовка, показа опциите за работа с ЗD принтер и лазерно гравиране. Показа робота Моливко и неговите благоприятни условия и им описа за бъдещата реализация на експертите от специалностите „ Организатор Интернет приложения “ и „ Икономист – информатик “. Учениците посетиха и кабинетите по професионална подготовка и клуб за подготовка на зрелостниците за ДЗИ по БЕЛ. Малки и огромни обмениха познания по български език и литература и ревизираха степента си на подготовка за сполучливо показване на НВО и ДЗИ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР